Uitvaart kosten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw wensen en van de tarieven van de uitvaartverzorger die u inschakelt. Als u een overlijden aanstaande is, dan is het raadzaam om uitvaartkosten teĀ vergelijken voordat u een uitvaartverzorger kiest. Op deze pagina leggen wij uit hoe uitvaartkosten zijn opgebouwd.

Begrafenis of crematie

Een belangrijke keuze met betrekking tot de uiteindelijke kosten van een uitvaart, is de keuze tussen een begrafenis en een crematie. Een begrafenis is aanzienlijk duurder, omdat er extra kosten mee gepaard gaan die niet van toepassing zijn op een crematie. Voorbeelden zijn de kosten van de grafkist, grafrechten en een eventuele gedenksteen.

Grootschalig of bescheiden

Een tweede factor is of u kiest voor een 'grotere' uitvaart (inclusief ceremonie, condoleance, overlijdensadvertentie(s) e.d.) of dat u kiest voor een kleine bescheiden uitvaart (al dan niet in besloten kring). De keuzes die u maakt rondom de uitvaart hebben allen een directe invloed op het uiteindelijke kostenplaatje.

Honorarium van de uitvaartverzorger

Een uitvaartverzorger hanteert een honorarium: een tarief waaronder alle dienstverlenende activiteiten van de uitvaartverzorger vallen. Dit honorarium kan aanzienlijk verschillen, afhankelijk van de uitvaartondernemer. Let wel, het honorarium is een realistische kostenpost. Met het verzorgen van een uitvaart gaan altijd manuren gepaard.

Kosten per uitvaartondernemer vergelijken

Als u de kosten per uitvaartondernemer wilt vergelijken, dan kunt u ons vergelijkingsformulier gebruiken. U geeft eenmalig aan wat uw wensen zijn en ontvangt per e-mail duidelijk inzicht in de kosten van vier uitvaartverzorgers in uw regio. Zo kunt u eenvoudig en vrijblijvend bepalen welke uitvaartverzorger in uw regio geschikt is.

Vergelijk direct 4 uitvaartverzorgers in uw regio

Is er een overlijden aanstaande? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van uitvaartondernemers in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)

2014 © UitvaartverzorgerOffertes.nl | Uitvaartverzorgers vergelijken | Uitvaart offertes | Uitvaart kosten