Deelname als uitvaartondernemer

Via UitvaartverzorgerOffertes.nl ontvangt u als uitvaartondernemer regelmatig nieuwe aanvragen in uw mailbox. U bepaalt zelf het gebied waar u aanvragen wilt ontvangen, bijvoorbeeld alleen aanvragen uit specifieke gemeenten, gebieden of provincies.

Alleen kwalitatieve aanvragen

De aanvragen worden door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u enkel kwalitatieve aanvragen toegestuurd krijgt waarmee u direct praktisch van start kunt. Per ontvangen aanvraag betaalt u 12,- euro, excl. btw. Heeft u toevallig een doorgestuurde aanvraag zelf al ontvangen, dan kunt u dat aangeven en brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Flexibel reclamatiebeleid

Blijkt een ontvangen aanvraag ongeschikt of niet conform uw wensen? Dan kunt u dat altijd eenvoudig aangeven en worden er geen kosten in rekening gebracht. U betaalt enkel voor serieuze, kwalitatieve aanvragen in uw regio.

Deelnemen aan UitvaartverzorgerOffertes.nl

Wilt u deelnemen aan UitvaartverzorgerOffertes.nl? Vul uw bedrijfsgegevens, werkgebied en voorkeuren in. Zodra u zich hebt aangemeld, komt u direct in aanmerking voor aanvragen van mensen die nu een uitvaartondernemer zoeken in uw regio.

Verkoopmakelaar offertes

Direct aanmelden

Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect
Invoerveld correctInvoerveld incorrect

Snel in contact komen met uw doelgroep

Als deelnemende uitvaartondernemer ontvangt u via ons platform gerichte aanvragen in uw regio. De aanvragen zijn afkomstig van personen die op dat moment actief op zoek zijn naar een uitvaartondernemer. Door de geringe kosten per aanvraag en het hoge slagingspercentage is deelname aan ons platform voor iedere uitvaartondernemer interessant.

Beperkte concurrentie - hoog slagingspercentage

Wij beperken de concurrentie voor deelnemende uitvaartondernemers tot maximaal drie concurrenten. De ervaring leert dat weinig aanvragers zitten te wachten op meer dan vier offertes. Als aanvragers meer dan vier offertes ontvangen, verzwakt de aandacht en krijgt niet iedere offerte de aandacht die het verdient.

Kwalitatieve aanvragen - kwalitatieve offertes

De deelnemende uitvaartondernemers zijn erbij gebaat dat er maximaal drie uitvaartondernemers een concurrerende offerte versturen. Dat vergroot immers de kans op nieuwe klandizie, en verkleint de kans dat het opstellen van een offerte op maat achteraf verspilde tijd blijkt te zijn. Het moet voor deelnemende bedrijven immers ook de moeite zijn om goede, kwalitatieve offertes op maat te versturen.

Vier uitvaartondernemers per aanvraag

Wij hebben besloten om ons daarom geheel vast te binden op vier deelnemers per aanvraag. Dat is voor zowel de aanvrager als de deelnemende uitvaartondernemers de juiste verhouding: aanvragers ontvangen kwaliteit, en deelnemende uitvaartondernemers kunnen kwaliteit bieden.

Menselijke controle van aanvragen

De offerte-aanvragen die bij ons binnenkomen worden door onze medewerkers gecontroleerd op kwaliteit, waardoor u enkel kwalitatieve aanvragen toegestuurd krijgt waarmee u direct praktisch van start kunt gaan.

Altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres

De aanvragen die wij doorsturen bevatten altijd een geldig telefoonnummer en e-mailadres. Zodoende kunt u als uitvaartondernemer eenvoudig en snel contact opnemen met de aanvrager op de manier die u het beste past.

Flexibel reclamatiebeleid

Zelfs als er onverhoopt een aanvraag van lagere kwaliteit zou worden doorgestuurd, dan is er voor u niets aan de hand. Wij hanteren een flexibel reclamatiebeleid. Zodoende kunt u de aanvraag reclameren indien de kwaliteit van een aanvraag onverhoopt lager is.

2020 © UitvaartverzorgerOffertes.nl | Uitvaartverzorgers vergelijken | Uitvaart offertes | Kosten van een Uitvaart